Despre noi

Bine ati venit la Printerex!

Suntem o echipa de oameni dedicati meseriei si iubim sa cream zambete prin produsele pe care le personalizam dupa dorinta fiecaruia.

Printerex a luat nastere in 2019 cand produsele personalizate erau deja la mare cautare.

Produsele peronalizate cuprind momente unice, clipe pe care le pretuiti cel mai mult, amintiri cu cei dragi si aprecieri fata de cei apropiati ce merita sa fie surprinse in obiecte create unicat.

Intelegem bine cat de complicat este sa gasiti un cadou special pentru o persoana draga si de aceea echipa noastra este aici sa va ofere idei de cadouri originale, toate produse in atelierul nostru cu mult drag.

Produsele sunt create special deoarece ofera posibilitatea sa adaugati numele destinatarului, mesaj personal si fotografiile dorite.

Suntem prezenti la fiecare pas si va oferim o comunicare deschisa si o asistenta profesionista pentru a asigura o satisfactie de 100% a fiecarui client, indiferent daca alegeti sa va decorati spatiul personal sau sa oferiti cel mai frumos cadou celor dragi.

Acordam fiecarui print aceeasi atentie pe care am acorda-o propriilor printuri preferate, momente unice surprinse pentru totdeauna.

Printerex- creator de zambete.